Planning november

plattegrond

Vorige week zijn wij gestart met het aanleggen van het eerste straatwerk.
Het vervangen en aanleggen van de drain om de grondwaterstand te reguleren en de riolering om het regenwater op te vangen lopen voorspoedig.

We hebben een kleine vertraging opgelopen met het aanleggen van het riool voor vuil water in de Schoolstraat, maar wij verwachten de komende weken weer op schema te liggen.

Rond de Flying Pig onderbreken wij de grondwaterdrain die van roestvrij staal is over een lengte van circa 25 meter, de parallelleiding (kunststof buis) van de drain loopt wel door. De laatste buis wordt door middel van een boring aangelegd. We doen dat vanwege technische beperkingen bij het aanleggen van de RVS drain.

Start asfalteren op 17 november

Op 17 november staat het asfalteren vanaf de Lage Wurft tot en met de parkeergarage Heemborgh op de planning. Daarna breken wij het volgende deel van de Parallel Boulevard tot de Jan van Henegouwenweg op. De bewoners van de Parallelflat kunnen tijdens de werkzaamheden via de Karel Doormanstraat het parkeerterrein verlaten. Wij verwachten dat de Schoolstraat begin december weer bereikbaar is. De Lage Wurft is voor de kerstvakantie weer geopend voor verkeer.