Parallel Boulevard op 24 maart afgesloten van De Grent tot Lage Wurft

Bij goed weer sluiten wij donderdag 24 maart van 07.00 uur tot 24.00 uur de Parallel Boulevard af vanaf de Grent tot aan de Lage Wurft. Op die dag brengen wij de laatste asfaltlaag aan, de zogenaamde deklaag. De Parallel Boulevard is om 24.00 uur weer open voor verkeer.
Voor deze werkzaamheden moet het weer goed zijn. Bij te veel wind of lage temperaturen stellen wij de werkzaamheden uit naar een week later. Wij laten u dat weten via de verschillende communicatiekanalen.

Bereikbaarheid

De Parallel Boulevard is afgesloten en niet bereikbaar via zijstraten vanaf de Grent tot aan de Lage Wurft. Via de Lage Wurft is de Parallel Boulevard wél bereikbaar.

Parkeren

Parkeren aan het afgesloten deel van de Parallel Boulevard is niet mogelijk. De parkeerterreinen zijn wel bereikbaar. Wij zetten op verschillende plaatsen verkeersregelaars in tijdens de wegafsluiting.
  • Het parkeerterrein Palaceplein is bereikbaar via de Koningin Wilhelmina Boulevard, waar tijdelijk tweerichtingsverkeer mogelijk is tot de Lage Wurft.
  • Het Jan Kroonsplein is bereikbaar via de Schoolstraat en de Nicolaas Barnhoornweg. De Nicolaas Barnhoornweg blijft éénrichtingsweg richting Jan Kroonsplein. Het Jan Kroonsplein verlaten gaat via de Binnenweg. Dat wordt een éénrichtingsweg naar de Schoolstraat.
  • Het parkeerterrein Nicolaas Barnhoornweg is bereikbaar vanaf de Nicolaas Barnhoornweg (tijdelijk tweerichtingsverkeer).
Tijdens het asfalteren is oversteken voor voetgangers op een aantal plaatsen mogelijk. Voetgangers worden begeleid door verkeersregelaars zodat zij veilig en schoon kunnen oversteken. Fietsers kunnen via de Koningin Wilhelmina Boulevard of via de Abraham van Royenstraat en Schoolstraat fietsen.

Buslijnen rijden weer vanaf 4 april

Vanaf 4 april rijden de bussen weer over de Parallel Boulevard. Over de Parallel Boulevard rijden de lijnen 20 Noordwijk-Leiden, 90 Lisse-Leiden en 385 Den Haag-Sassenheim.