De omgevingsmanagers

Omgevingsmanagers Gert Hartog en Patricia van der Doorn zijn voor de omgeving het eerste aanspreekpunt. Bewoners, ondernemers en andere betrokkenen zullen ze zeker persoonlijk leren kennen. Graag stellen we ze even kort aan u voor:

Omgevingsmanager Gert Hartog is sinds 2018 bij dit project betrokken, in eerste instantie als technisch manager. Hij heeft al vele belanghebbenden persoonlijk te woord gestaan bij vragen en zorgen. Hij heeft meegewerkt aan het opstellen van alle eisen en wensen voor de aannemer en alle onderzoeken in het kader van schadepreventie begeleidt. Als omgevingsmanager blijft Gert betrokken tot de laatste meter is opgeleverd. Met zijn technische kennis, zijn oplossingsgerichtheid en zijn humor houdt Gert het projectbelang en het omgevingsbelang in perfecte balans.

Omgevingsmanager Patricia van der Doorn heeft ruime ervaring met omgevingsmanagement bij complexe projecten in stedelijke gebieden. Ze begeleidde onder meer de Geleidelijke Rioolvervanging in de Agniesebuurt in Rotterdam en de Reconstructie Hazerswoude-Dorp West. Twee dynamische projecten met een veelheid aan belangen. Al ruim voor de start zal zij bewoners en ondernemers opzoeken om kennis te maken. Met een luisterend oor en een helpende hand bouwt zij graag aan duurzame relaties. Nieuwsgierig en doelgericht brengt ze verschillende belangen bij elkaar, niet bang voor een ‘out of the box’ oplossing die iedereen verrast en bij elkaar brengt. In de uitvoeringsfase krijgt Patricia ondersteuning van een gebiedsconciërge.