Omgevingsmanager Vincent van der Burgt stelt zich voor

Portret Vincent van der Burgt

“Informatie is belangrijker dan intelligentie”

Met deze uitspraak, gebaseerd op zijn inspirator Johan Cruijff, stelt Vincent van der Burgt zich aan u voor. Sinds april 2019 werkt Vincent als omgevingsmanager binnen de gemeente Noordwijk. Vincent is een communicatieve techneut, een verbinder die gemakkelijk contacten legt. Hij vertaalt de technische uitdagingen van het project Parallel Boulevard graag naar begrijpelijke informatie voor de omgeving.

Ervaring met infrastructurele projecten

Vincent maakt deel uit van het omgevingsteam Parallel Boulevard. De afgelopen jaren werkte hij voor gemeentes en provincies. Daar hield hij zich bezig met infrastructurele projecten en gebiedsontwikkeling. Ook hielp hij diverse opdrachtgevers met vraagstukken als energieneutraliteit en circulariteit. 

2 reacties op “Omgevingsmanager Vincent van der Burgt stelt zich voor

 1. LM Jongerius zegt:

  Vraagje: weet U aan welke kant het project begint? Voor ons belangrijk omdat wij naast het Palaceplein wonen. Te weten in de Noordzeestraat.
  In afwachting van Uw antwoord

  • Vincent zegt:

   Geachte mevrouw Jongerius, beste Loes,

   Dank voor uw bericht. Waar het project begint, is nog niet duidelijk. De aannemer bepaalt uiteindelijk hoe het werk gefaseerd gaat worden. De reden dat we deze vrijheid bij de aannemer neerleggen, is dat we oplossingen voor bereikbaarheid, leefbaarheid en hinderbeperking willen gebruiken om de beste aannemer voor het werk te selecteren. Zodra het project gegund is en de geselecteerde aannemer een planning gemaakt heeft voor de uitvoering van het totale werk, zal de aanpak met de omgeving gedeeld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *