Eigen website voor herinrichting Parallel Boulevard

Vanaf 17 januari 2019 vindt u alle informatie over dit project op onze eigen website: www.parallelboulevard.nl. De herinrichting is een project van de Gemeente Noordwijk en het hoogheemraadschap van Rijnland samen. Daarom treden we als 1 projectteam naar buiten. Met een eigen huisstijl en een eigen website.

Nu vertellen we op onze website alles over de voorbereiding van het project. De uitvoering start in het najaar van 2019. Dan vindt u er alle informatie over bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid. Denk aan omleidingsroutes, parkeervoorzieningen en hindermaatregelen. Maar ook mijlpalen en bijzondere vondsten. U kunt het werk aan de hand van foto’s, filmpjes en nieuwsberichten volgen.

Op de website maakt u ook meteen kennis met het unieke beeldmerk voor ons project. Dit beeldmerk en de bijpassende huisstijl ziet u voortaan in al onze informatie terug. Het beeldmerk van het Project Parallel Boulevard staat voor samenwerking, veiligheid en kwaliteit. Samen maken we de boulevard en omgeving veilig, aantrekkelijk en droog. Bovengronds en ondergronds.