Communicatie

Op deze projectwebsite vindt u de belangrijkste informatie over het project. Actuele informatie over de voortgang van het project en mogelijk extra hinder, krijgt u in de BouwApp of via een bewonersbrief in de brievenbus. Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het project? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief!
Of zorg er dan voor dat u de BouwApp of uw mobiele telefoon, tablet of computer geïnstalleerd heeft. Met de QR-code onderaan deze pagina kunt u de BouwApp op de mobiele telefoon of tablet downloaden. U kunt de BouwApp ook gebruiken om feedback of tips te geven.

Dura Vermeer voegt daar nog aan toe:

  • Twee keer per week een inloopspreekuur voor wie persoonlijk een vraag, klacht of compliment kwijt wil.
  • Tevredenheidsmetingen via de BouwApp om tips en aandachtspunten te verzamelen. Verbeterpunten gaan mee in de eerstvolgende nieuwsbrief over het project.
  • Een Happy or Not-Zuil bij het werkvak. Hierop kunnen voorbijgangers hun tevredenheid tonen.

Meer informatie over de tevredenheidsmetingen vindt u op de pagina Leefbaarheid.

Inloopspreekuren

Op maandagochtend tussen 9.00 en 11.00 uur en woensdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur bent u welkom voor een persoonlijke vraag, een klacht of compliment in het tijdelijke kantoor van Dura Vermeer. Het kantoor is gevestigd aan de Parallel Boulevard 172 . Wij verzoeken u wel om uw komst per e-mail aan te kondigen, zodat we tijd voor u kunnen reserveren. Dit kan via mailadres: parallelboulevard@duravermeer.nl.

Vrouwen op het strand
BouwApp

Hoe kom ik op De BouwApp?

Hiervoor moet u de BouwApp downloaden. Dit kan via de QR-code die u hiernaast ziet staan voor mobiele telefoon of tablet. Voor het installeren van de BouwApp op uw computer volgt u deze link. U vindt het project door in de zoekbalk van De BouwApp Parallel Boulevard te typen. Als u op Volgen drukt, staat het project in uw favorieten en krijgt u meldingen van nieuwe berichten. U kunt meerdere projecten tegelijk volgen.

In de app plaatst Dura Vermeer de actuele stand van zaken over het project. Zo heeft u met de BouwApp altijd een actueel overzicht van de planning. U ziet de gevolgen voor uw straat. Ook kunt u uw tevredenheid aangeven. Via de app kunt u direct contact opnemen met Dura Vermeer.