Binnenlopen met vragen over aanpak Parallel Boulevard

In het najaar van 2019 start de aanbesteding voor het project. Mogelijke aannemers moeten in hun aanbieding rekening houden met eisen en wensen ten aanzien van bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en communicatie met de omgeving. Regelmatig krijgen we vragen over geëiste en gewenste maatregelen om hinder te beperken en schade aan de omgeving te voorkomen.

Heeft u vragen of zorgen over de invloed van het project Parallel Boulevard op uw woon- en/of werkomgeving? Wilt u deze met het projectteam delen? Dat kan.

Zonder afspraak

Op woensdagmiddag 18 september en woensdagavond 25 september kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen. Onze technische experts en omgevingsmanagers staan u graag te woord. Uw vragen helpen ons, om de uitvoering zo zorgvuldig mogelijk voor te bereiden.

Met afspraak

Voor andere dagen maken wij graag een afspraak met u. Stuur een e-mail naar info@parallelboulevard.nl met uw contactgegevens. Wij maken dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u.

Inloopdata en-tijden:

18 september 2019 tussen 13.00 en 17.00 uur
25 september 2019 tussen 17.00 en 21.00 uur

Locatie:

Projectkantoor Parallel Boulevard, Jan Kroonsplein 8, Noordwijk aan Zee

Informatiebijeenkomst op woensdagavond 2 oktober 2019

Op woensdagavond 2 oktober organiseren wij vanaf 19.15 uur een informatiebijeenkomst in Hotel aan Zee. Het programma vindt u op deze pagina.