Bereikbaarheid

Om de Parallel Boulevard en omgeving goed bereikbaar te houden, werken we in fasen, ook wel werkvakken genoemd. Per fase stellen we omleidingsroutes op.

Omleidingsroutes fase 1

kaartje Noordwijk met omleidingsroutes
Omleidingsroutes tijdens afsluiting De Grent (vanaf huisnummers 28/30) tot de kruising Oliebrug met de Parallel Boulevard

Hoofdomleidingen auto- en vrachtverkeer:
Verkeer komende vanaf de N206, afslag Beeklaan, met eindbestemming Koningin Wilhelmina Boulevard of Parallel Boulevard wordt aangeraden om via de Herenweg, de Nieuwe Offemweg en de Gooweg linkaf de Van de Mortelstraat in te slaan om via de Van Panhuysstraat en de Quarles van Uffordstraat de eindbestemming te bereiken (blauwe route op kaartje).

Verkeer komende vanaf de N206, afslag N444 met eindbestemming Koningin Astrid Boulevard wordt aangeraden om via de Gooweg, de Nieuwe Offemweg en de Herenweg rechtsaf de Beeklaan in te slaan om via de Oude Zeeweg en de Erasmusweg of de Rudolph Tappenbeckweg de eindbestemming te bereiken (roze route op kaartje).

Lokale omleidingen auto- en vrachtverkeer:
Verkeer op de Oude Zeeweg met bestemming Koningin Wilhelmina Boulevard of Parallel Boulevard wordt aangeraden om via de Huis ter Duinstraat en de Duinweg linksaf de Quarles van Uffordstraat op te gaan om zo de bestemming te bereiken (oranje route op kaartje).

Verkeer op de Van Panhuysstraat met bestemming Koningin Astrid Boulevard wordt aangeraden om via de Duinweg en de Huis ter Duinstraat rechtsaf de Oude Zeeweg op te gaan om via de Erasmusweg of de Rudolph Tappenbeckweg de bestemming te bereiken (groene route op kaartje).

Hoe werkt Dura Vermeer aan optimale bereikbaarheid?

  • Verkeer in en rondom het projectgebied heeft zo min mogelijk hinder van het werk.
  • Rijplaten naast het werkvak maken bevoorrading van aangrenzende horeca en winkels mogelijk.
  • De gebiedsconciërge is het vaste aanspreekpunt voor laden en lossen. Hij geeft vrachtverkeer toegang bij de platenbaan en begeleidt ze veilig langs het werkvak. Ondernemers en chauffeurs ontvangen zijn directe telefoonnummer voor vragen of verzoeken.
  • Het aantal parkeerplaatsen dat niet gebruikt kan worden langs een werkvak is minimaal.
  • Het parkeerterrein Palaceplein is altijd bereikbaar.
  • De omgevingsmanagers stemmen beperkte bereikbaarheid twee maanden van tevoren met evenementenorganisatoren af. Tijdens evenementen zetten wij verkeersregelaars bij het werkvak in.
  • De afgesloten wegen worden gesynchroniseerd met de verschillende navigatiesystemen (Google Maps, Waze etc.).
  • Bouwpersoneel parkeert op het Wantveld en komt per fiets naar het werkvak.