Bereikbaarheid

Om de Parallel Boulevard en omgeving goed bereikbaar te houden, werken we in fasen, ook wel werkvakken genoemd. Per fase stellen we omleidingsroutes op.

De laatste informatie over omleidingen en stremmingen vindt u in de BouwApp, zie uitleg over de BouwApp op de pagina Communicatie

Omleidingsroutes bewoners en bezoekers

Aangepaste routes voor busdiensten:
De buslijnen 20, 90 en 385 rijden tijdens de werkzaamheden een aangepaste route. Via deze link komt u op de website van Arriva met actuele informatie per buslijn.

Omleiding fietsers
Fietsers worden met bebording omgeleid, de paden met loopschotten langs het werkterrein zijn voor voetgangers en nood- en hulpdiensten.

Parallel Boulevard altijd bereikbaar voor voetgangers en nood- en hulpdiensten

tekening oversteekplaats HoofdstraatVoetgangers kunnen gebruik maken van de loopschotten langs het werkterrein. Zo zijn alle woningen en ondernemingen bereikbaar. Vanuit de Hoofdstraat kan men via een nette corridor naar het strand toe en omgekeerd. De gebiedsconciërge veegt dagelijks het pad schoon. Bouwhekken en plantenbakken rondom de doorsteek krijgen een verzorgde uitstraling. Iedere twee weken komt er een lokale leverancier langs voor het onderhoud van de planten.

Overige maatregelen bereikbaarheid

  • Er zijn geen evenementen voorzien die direct gehinderd worden door de werkzaamheden.
  • De afgesloten wegen worden gesynchroniseerd met de verschillende navigatiesystemen (Google Maps, Waze etc.).